Радуловић: Подизање пехара дечачки сан

Фудбалер Црвене звезде Андрија Радуловић изјавио је освајање титуле шампиона Србије за њега остварење сна.

"Велика част за мене. Маштао сам док сам играо на теренима Омладинске школе да ћу једнога дана доле, на Маракани, изаћи као шампион. Срећан сам и поносан управо зато јер волим Звезду од малих ногу и што сам дао свој максимум како бих био првотимац. Субота ће бити велики дан за мене, биће прочитано моје име - име шампиона. Желим да се још једном захвалим тренеру Станковићу што ме је наградио за све моје добре партије у омладинцима и што ми је пружио прилику да обучем дрес првог тима", рекао је Радуловић.

Момак из Котора не крије да би волео да види пуне трибине јер ће му се тако испунити још један дечачки сан.

"Када сам ушао у игру на утакмици против Радника сви су ме поздравили аплаузом. То је много значило дечаку као што сам ја, јер је онда трема нестала. Верујем да ће тако бити и у суботу. Волео бих да видим пуне трибине, да се сви заједно радујемо новој титули. Тај хук пуне Маракане на прослави титуле ми је још један дечачки сан и сигуран сам да ће бити остварен. Сваки прави звездаш ће доћи на Маракану, а познато је да имамо најбоље навијаче на свету."

Радуловић је неко ко је партијама у Омладинској Лиги Србије, као и Лиги шампиона за младе, оставио веома добар утисак како на навијаче тако и на струку.

"Знам да сам дао свој максимум, као и читава екипа. Колико је то било довољно говоре резултати. Међутим, нећу стати, идем још јаче и снажније како бих био бољи. Верујем да ћу донети много радости навијачима у периоду који је пред нама, јер мислим да могу још више. Желим да оставим траг у Црвеној звезди, имао сам идоле у играчима који су провели много година у клубу. Позивам све звездаше да дођу у суботу да заједно певамо наше песме, срце ће ми бити пуно ако будем видео пуне трибине приликом изласка на терен, а верујем да ће тако и бити", закључио је Радуловић.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво