Милошевић: Нећу гледати пенале ако дође до њих

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред полуфинале Купа Србије против Црвене звезде, рекао је да очекује тежак меч у ком ће детаљи одлучити. Вечити ривали ће се у полуфиналу срести у среду од 20.00 на стадиону Партизана.

Упркос поразу у последњем лигашком мечу тренер Партизана је сигуран у победу свог тима и у то да ће о победнику одлучивати детаљи у игри на терену.

"Прва жеља је да сви буду спремни за дерби, имали смо ситних проблема после Спартака. Имамо још један тренинг и надам се да ће сви бити ок. Детаљи ће одлучити, а надам се да ће ти детаљи бити у нашу корист како бисмо могли победити Црвену звезду", рекао је Милошевић на конференцији за медије у Хумској.

Милошевић је упитан и шта би могло да превагне на страну његове екипе.

"Битан фактор је физика, сви параметри нам говоре да је екипа добро спремљена. Ипак, овакав меч доноси посебну дозу адреналина. Сама утакмица носи велику дозу притиска због чињенице да губитник практично губи све, тако да ко први постигне гол ће бити у великој предности, али опет меч траје 90 минута и тим који буде сачувао концентрацију у комплетном мечу ће вероватно изађи као победник".

Он је истакао и да постоји дилема око састава.

"Имам још једну дилему за састав, ово говорим под условом да су сви спремни. Надам се да ће поподневни тренинг дати одговор на то питање. У последњих годину дана није било пуно тајни када је састав у питању.", рекао је Милошевић и додао да неће гледати пенале ако дође до њих.

"Нећу гледати ако дође до њих. Имамо толико тога да прођемо до тада да нећу ни да размишљам о томе сада.

Упитан је да објасни разлике између тима Дејана Милојевића и сада Дејана Стнковића.

"Основна разлика је енергија, али то се увек деси када дође до промене на тренерском месту. Потребно је време како би се нешто искристалисали, али играју са доста више енергије".

Милошевић је рекао да је екипа из пораза од Спартака донео добро, али да тешко те поуке могу да помогну сутра јер је меч са Звездом специфичан.

Да ли резервисти могу да преломе с обзиром да имате пет измена, било је једно од питања за тренера црно-белих.

"Наравно, то не важи само за ову утакмицу. Сетите се само да су претходне мечеве у нашу корист решили управо резервисти".

Милошевић је рекао и да поштује оба потенцијална ривала, као и да је тим спреман и за пун стадиону.

"Наш стадион је био пун против Манчестера, то није било пре пуно времена. Дерби је институција нашег фудбала. Ако буде пун стадион то је само разлог више да се сви потрудимо", закључио је Милошевић.

Полуфинале Купа игра се сутра од 20 сати у Хумској.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара