Милошевић: Да победимо Спартак и пребацимо фокус на Куп

Тренер фудабалер Партизана Саво Милошевић изјавио је да ће за његов тим меч са суботичким Спартаком бити веома важан јер победом може и теоретски да обезбеди други место и пребаци фокус на Куп. Фудбалери Партизана и Спартака одмериће снаге у 28. колу Суперлиге Србије у утакмици која се игра у петак од 16.30 у Суботици.

Тренер Партизана Саво Милошевић је истакао да су у тиму сви фокусирани на наставак Суперлиге Србије у дуелу са Спартаком, али је то предуслов и за предстојеће полуфинале Купа Србије које ће бити нови дерби вечитих ривала.

"Још једна утакмица у низу, већ полако хватамо ритам и за нас јако битна утакмица. Са евентуалном победом сутра, практично бисмо дошли на корак до тог другог места и то можемо да архивирамо а да цео фокус можемо да пребацимо на Куп. Стало нам је да сутра победимо.", рекао је Милошевић на конференцији у Хумској.

Милошевић је истакао да су сви играчи у добром стању и да нема проблема са повредама, као и да ће Сејдуба Сума бити у конкуренцији за сутрашњи тим.

"Ми смо ове године успевали да излазимо на крај са Спартаком релативно лако, али то треба да буде опомена да је тешко добијати једну екипу више пута и да морамо да будемо обазриви. То је екипа која има завидан квалитет који је показала у лиги, у горњем делу табеле је, екипа вредна поштовања. Ми смо тим који када се мало опусти, аутоматски има проблем да заврши утакмицу. Апелујем на играче да морају да држе концентрацију свих 90 минута.", закључио Милошевић.

Утакмица 28. кола Суперлиге између Спартака и Партизана игра се сутра од 16.30 у Суботици.

Жреб за полуфиналне мечеве Купа Србије одлучио је да фудбалери Партизана, који су браниоци трофеја, у полуфиналу дочекају Црвену звезду 10. јуна.

Представник Партизана на жребу за полуфинале Купа Србије Милан Милијаш изразио је задовољство што ће црно-бели дочекати Црвену звезду у Хумској.

"Велико задовољство што ће се дерби коначно играти на стадиону Партизана. Верујте, било коју екипу да смо извукли одговор би био идентичан, нема лаких противника и нема лаких утакмица", рекао је Милијаш новинарима после жреба.
 

 

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи