Казна Албанцу за ударање противничког играча на паркингу – четири утакмице забране играња

Фудбалер Осијека Ерос Грезда кажњен је са четири утакмице неиграња због ударања играча Ријеке Антонија Мирка Чолака после полуфиналне утакмице хрватског Kупа, одлучила је данас Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Хрватске (ХНС).

Ријека је у недељу у полуфиналу са 3:2 после преокрета савладала Осијек и тако се пласирала у финале Kупа Хрватске, а инцидент се десио када је Грезда на паркингу стадиона на Рујевици после утакмице шаком ударио Чолака.

"Дисциплинска комисија одлучила је Еросу Грезди изрећи казну забране играња на четири првенствене или куп утакмице. Kазна му је изречена због тога што је након утакмице полуфинала купа између Ријеке и Осијека изван игралишта у простору стадиона Ријеке физички напао играча Ријеке Антонија Мирка Чолака, чиме је починио прекршај из члана 57 Дисциплинског правилника ХНС-а", наводи се у саопштењу ХНС, а преноси Хина.

Албанац је добро прошао приликом изрицања казне, пошто је за прекршај који је направио прописима предвиђена казна и до две године удаљавања са спортских терена.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара