Лалатовић: Војводина заслужује трофеј Купа

Тренер фудбалаера Војводине Ненад Лалатовић, после пласмана у полуфинале Купа Србије, рекао је да његов тим заслужује да освоји трофеј ове сезоне.

Војводина је у четвртфиналу Купа победила Младост на "Карађорђу" после бољег извођења пенала.

"Честитам обема екипама на приказаној игри. Младост је показала да се заслужено нашла у четвртфиналу, а наша Војводина је показала да се заслужено пласирала у полуфинале", рекао је Лалатовић после сусрета.

Према његовим речима, црвено-бели још нису на свом оптималном нивоу, да и даље тражи форму коју жели да Војводина има.

"Из утакмице у утакмицу играмо све боље, а ја сам јако задовољан и поносан на моје играче, јер они су најзаслужнији за то што је наша Војводина данас трећа и што ће играти Европу, као и полуфинале Купа. На томе им треба честитати, а ову победу посвећујемо Граду Новом Саду и нашим навијачима", рекао је Лалатовић, који је имао речи хвала за судије четврфиналног меча.

"Морам да похвалим судије, који су били перфектни. Кад се овако суди, Србија и српски фудбал могу само да напредују. Не треба гледати да ли неко већ годинама јури два трофеја или неко због навијача мора да спаси сезону тако што ће освојити пехар. Кад смо успели да победимо коронавирус, дајте да победимо и такве ствари."

"Нека не буде да неки од два клуба, међу ова четири у полуфиналу, мора да освоји трофеј. Пехар нека освоји тим који га највише заслужи, јер не треба да спашавамо никог осим српски фудбал. На добром смо путу ка томе и зато све похвале за ФСС и наше судије. Постајемо једна велика и моћна Србија, баш као и наш фудбал, а уколико суђење и даље буде 50:50, напредоваћемо још из године у годину. Апсолутно сам сигуран да ће у полуфиналу све бити 50:50", рекао је Лалатовић.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво