Тедић: Победа тима, први хет-трик памтићу до краја живота

Нападач Чукаричког Слободан Тедић, који је постигао хет-трик у преокрету Чукаричког против Радничког из Ниша за пласман у полуфинале Купа Србије, рекао је за све био заслужан његов тим. Брђани су са 3:2 победили госте из Ниша и постали други полуфималиста купа Србије.

Слободан Тедић, репрезентативац младе репрезентације Србије, који је на овом четвртфиналном дуелу хет-триком свој клуб довео до полуфинала, после меча је прокоментарисао своје виђење меча.

"Као и против Војводине, слабије смо ушли у утакмицу, лошији смо били у првом полувремену. У наставку смо доминирали, одлично смо одрадили пресинг, надокнадили смо агресију која нам је недостајала. По мом мишљењу, заслужено смо победили и остварили пласман у полуфинале Купа Србије", рекао је Тедић после меча.

Нападач Манчестер Ситија на позајмици у Чукаричком није желео себе да истиче у први план већ читаву екипу.

"Ђорђе Петровић је одбранио пенал на 2:1 за њих, тешко да бисмо се вратили да није било тако. Ово је ипак победа читавог тима, сви су заслужни, борили смо се, заједно са момцима на клупи и тренерима. Ово је мој први хет-трик, памтићу га до краја живота, заиста сам срећан због тога. Али, већ размишљамо о следећој утакмици против Инђије, настављамо нашу борбу за пласман у Европу", закључио је Тедић, који је сачувао лопту са овог меча за успомену.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара