Мидтјиланд организовао "драјв ин" фудбал, навијачи остали разочарани

Дански Мидтјиланд омогућио је својим навијачима да утакмицу фудбалског шампионата на великим екранима на стадиону гледају из својих аутомобила. Водећа екипа данског првенства, ипак, доживела пораз и непријатно изнендила фанове.

После готово три месеца паузе због пандемије коронавируса настављен је фудбалски шампионат у Данској, а велико изненађење приредила је екипа Хорсенса, која је као гост савладала домаћи Мидтјиланд 1:0.

Домаћи тим са великим нестрпљењем oчекивао је наставак сезоне. Мидтјиланд је био водећи на табели данског шампионата са 12 бодова предности у односу на Копенхаген, али је на "премијери" доживео шокантан пораз.

Екипи није помогла ни чињеница да су имали подршку навијача. Додуше, не на трибинама, али испред самог стадиона, где су на паркингу постављена два велика екрана.

"Драјв ин" фудбал могао би да постане веома популаран начин забаве, нарочито ако се у обзир узме да навијачи неће моћи да присуствују утакмицама у већини лига које се настављене, или ће тек бити настављене после пандемије коронавируса.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво