Станковић: После "крштења" у Инђији "наместили главу", сада идемо ка дуплој круни

Архивирали смо утакмицу са Радом, титула је узета, а сутра у четвртфиналу Купа против Инђије крећемо по Куп и дуплу круну, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

Млади тренер је на конференцији за медије подсетио да екипу чека меч на терену где су имали доста проблема у првенству (1:1).

"Много смо научили из те утакмице, променили смо приступ после тог меча и 'наместили' главу. Остали смо без два бода, али смо много добили из тог меча. Идемо у Инђију да наставимо пут ка дуплој круни, то је наш задатак и циљ од ког не одустајемо", рекао је Станковић.

"Када сам рекао да смо много научили, ту убрајам и себе. Било је то 'крштење' за мене и био сам мало нервознији него што сам иначе. Губили смо 1:0, а ја сам желео да окренемо утакмицу. Други део игре је био сјајан и само смо се ми питали око дешавања на терену."

Станковић је додао је да је задовољан формом играча и да жели да екипа напредује из дана у дан.

"Задовољан сам како ствари иду, а о томе колико је то довољно за Европу, видећемо кад се заврши сезона и кад будем разговарао са људима који су искуснији по том питању."

На питање да прокоментарише узлазну путању форме Мирка Иванића, Станковић је рекао да га не изненађује.

"Рад је исплатив. Када се неко посвети, може да има и кризе и негативне моменте и да му ништа не иде од 'ноге', али ако радиш поштено, као што он ради, онда ти се то врати. Иванић је добар момак и талентован фудбалер, али је требало радити на његовој 'глави', на томе да се опусти и да почне да игра онако како уме. Он је озбиљан играч, а ово је почетак. Има он још много тога да пружи у Звезди."

За крај, говорио је Станковић и о здравственом билтену екипе.

"Вулић је спреман за меч, као и Боаћи који је у тренажном процесу. Моја одлука је да још не рачунам на Санога, али већ од следеће утакмице и он ће бити у комбинацији за тим. Он је добар играч, али излази из повреде и нећемо да ризикујемо превише. Хоћу да будем сигуран да може да одговори на све моје захтеве", закључио је Станковић.

Утакмица између Инђије и Црвене звезде на програму је у уторак од 17 сати, што ће бити први меч са публиком у Србији после пандемије коронавируса.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво