Семедо у Јуве, Пјанић, Шиљо и 25 милиона у Барсу

Јувентус и Барселона договорили су размену играча. Нелсон Семедо прелази у Италију, док пут Шпаније крећу Миралем Пјанић, Марија де Шиљо и 25 милиона евра. Преостало је још да се све стави на папир, преноси шпански лист Спорт.

Како се наводи дошло је до начелног договора Јувентуса и Барселоне. Познато је да је "Стара дама" одавно заинтересована за одбрамбеног играча Барсе Нелсона Семеда, који је један од најстарднијих играча тима. Наредне сезоне највероватније играће у Италији.

Како наводи шпански лист Спорт, Барса је прихватила понуду од 25 милиона евра и још два играча. Из Торина би у Барселону кренули Миралем Пјанић и Матија де Шиљо, који су већ пристали на Барсине услове и немају ништа против овог трансфера. Преостало је још да се Јувентус и Семедо договоре око уговора.

Барселона би новац од овог трансфера могла да преусмери у довођење Лаутара Мартинеза из Интера, који је највећа жеља клуба са Ноу Кампа. Аргентинац има одштетну клаузулу од 111 милиона евра, коју је Барса била спремна да плати, пре кризе.

Интер је свестан да је то сад превелика сума, а и да је Мартинез жељан да пређе у Барселону. Предвиђа се да ће Итер смањити цену. С друге стране Барселона је спремна да плати 60 милиона евра, а понуду да појача са Артуром Видалом.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво