У Бијељини претучен тренер, прећено му пиштољем

Славко Петровић, тренер фудбалског клуба Радника из Бијељине, претучен је у суботу од стране особа које су се нашле на Градском стадиону, саопштио је клуб.

Како наводе из Радника, Петровић је претучен и прећено му је пиштољем, након што је покушао да спречи рекреативце да користе простор Градског стадиона у Бијељини, конкретно терен.

"До сада сам више пута упозоравао све оне који су долазили на стадион да је ово простор који користе играчи да би тренирали, те да рекреативцима није дозвољен приступ, посебно у ово време када смо имали пандемију. Након што је једно време одлука кризног штаба Бијељине о забрани коришћења терена била поштована, поново је Градски стадион постао окупљалиште бројних посетилаца", навео је Петровић.

Тренер Радника навео је да је инцидент настао након када је покушао да објасни групи људи да не смеју бити на терену.

"Вечерас сам дошао на стадион да завршим неке послове, а пошто сам приметио велики број рекреативаца на терену, упозорио сам их да се удаље са централног терена. Један од њих ми је пришао и ударио ме неколико пута песницом и претио пиштољем прислонивши ми га уз тело. Све се то одиграло веома брзо, а након што смо инцидент пријавили полицији, нападач је према мојим информацијама ухапшен", саопштио је Петровић.

Тренер Радника је по индицендту упућен на лекарски преглед.

Из клуба се питају "од када се оружје носи на рекреацију" и наводе да "је нападач на стадион дошао неком другом намером".

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи