Милошевић: Изгледало је изненађујуће добро

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић био је задовољан изадњем свог тима на данашњој тренинг утакмици на стадиону у Хумској.

У међусобном дуелу Партизанових фудбалера, "бели" тим победио је "црни" са 3:2.

"Цео стручни штаб је коментарисао, сви смо имали неки индивидулани осећај како је то изгледало, али неки заједнички утисак је то да је 55-60 минута изгледало изненађујуће добро с обзиром на ситуацијау и да смо ван ритма два месеца", рекао је Милошевић после меча.

Он је истакао да је вољни моменат играча такође био добар, као и да су ноге у последњих 15 минута постале "тешке" јер фали такмичарског ритма.

"Заиста сам задовољан и односом и квалитетом игре у већем делу меча. Терен је у префектном стању видела се и воља да играју и то је утицало. Можемо да будемо задовољни", рекао је Милошевић и осврнуо се на то какви ће тренинзи црно-белих бити наредне недеље.

"Ова недеља је била тешка, али ће следећа бити најтежа. Мормао да појачамо тренинг пре наставакк првенства. Биће физички захтевна, али мислим да смо ове направили основу и добру базу да можемо појачамо тренинг", закључио је Милошевић.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се