Трећи фудбалер Брајтона позитиван на корона вирус

Трећи фудбалер премијерлигаша Брајтона позитиван је на корона вирус, саопштио је извршни директор Пол Барбер. Неименовани фудбалер тестиран је у суботу и мораће да проведе 14 дана у изолацији, док су двојица играча раније током пандемије такође били позитивни на тесту.

Извршни директор Брајтона Пол Барбер потврдио је медијима да је и трећи фудбалер тог клуба заражен коронавирусом.

"Нажалост, трећи фудбалер нашег клуба био је позитиван. Упркос свим мерама које су предузете претходних недеља, током којих ниједан од фудбалера није био укључен у неки значајнији тренинг и даље смо имали још једног позитивног играча. То је за бригу и нормално је да су клубови забринути", рекао је Барбер.

Он је додао да се чини све да се примењују безбедносни протоколи, како би се умањио ризик заразе.

Такмичење у Премијер лиги прекинуто је девет кола пре краја пре готово два месеца због пандемије , а за понедељак је заказана видео-конференцији представника двадесет премијерлигаша на којој ће бити донет низ одлука важних за наставак сезоне. Једна од кључних тема биће и одлука о игрању утакмица у наставку сезоне на само десетак стадиона који, по препоруци Националне здравствене организације, испуњавају критеријуме такозване „био-сигурности".

Барбер се противи том предлогу и истакао је да ће најважнији наредни корак лиге бити о томе како клубови треба да организују програме тренинга.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара