Ко шта ради – Меси демантује медије

Вероватно најбољи фудбалер света Лионел Меси на мети је новинских чланака и спекулација, када су разне теме у питању. Аргентинац током епидемије коронавируса време проводи демантујући информације да је платио кауцију за Дињову слободу, као и да прелази у Интер.

Меси, као и цео фудбалски клуб Барселона, налази се у карантину, одолевајући епидемији коронавируса. Ипак, Аргентинац, као један од најбољих фудбалера света, има пуне руке посла када је комуникација са новинарима у питању.

Роналдињо је коначно напустио затвор у Асунсиону, а шпански медији провукли су информацију да је кауција плаћена из Барселоне, па је "најсумњивији" био управо Меси, који је велики пријатељ са Дињом, а неки верују да му је Бразилац у неком смислу и узор.

Ипак, Меси је такве информације демантовао на свом Инстаграм налогу.

У последњих пар дана појавила се и информација да би Меси могао да напусти "Блауграну" и пресели се у Интер, што се надовезало на изјаву Масима Моратија, челника неро-азура, да "није немогуће" да види Аргентинца у својим редовима.

Цела прича добила је на снази због чињенице да Меси још није продужио важећи уговор са каталонским клубом.

Међутим, и ову информацију демантовао је сам Меси и јавно критиковао аргентински таблоид ТНТ спорт онлајн, од којег, како каже, потичу све неистине.

"Хвала Богу па им више нико не верује", написао је Меси.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи