Фудбалери Премијер лиге помажу здравству

Водећи фудбалери Премијер лиге покренули су на друштвеним мрежама добротворну акцију која за циљ има да прикупи што је могуће више новца како би се помогло британском Националном здравственом систему у борби против пандемије коронавируса. На иницијативи им се захвалио министар здравља Мет Хенкок.

У саопштењу се истиче да су у покретању иницијативе учествовали играчи из свих тимова Премијер лиге, а међу првима на друштвеним мрежама су га објавили капитен Ливерпула Џордан Хендерсон, капитен Тотенхема и енглеске репрезентације Хари Кејн и капитен Манчестер Јунајтеда Хари Мегвајер.

„У последњој недељи смо одржали низ разоговра који су за циљ имали стварање фонда који би могао да помогне онима којима је то најпотребније током кризе са ковидом 19. Ово је тешко време за наш здравствени систем и наша група је спремна да помогне колико може. Играчи из свих тимова Премијер лиге су радили на овој инцијативи коју смо назвали #ИграчиЗаједно (#PlayersTogether), а циљ нам је да новац дистрибуирамо брзо и онима којима највише треба. Добровољно помажемо и овде су сви играчи заједно - не постоје никакве разлике у клубовима. Надамо се да ћемо, као и многи други у нашој земљи, успети да направимо разлику", наводи се у саопштењу.

Играчима се захвалио и министар здравља Мет Хенкок рекавши да „играчи играју своју улогу."

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи