Морати: Меси више није само сан, покушаћемо да га доведемо у Интер

Председник миланског Интера Масимо Морати изјавио је да ће италијански клуб покушати од наредне године да појача своје редове Лионелом Месијем, чији уговор са Барселоном тада истиче.

Месију уговор са "Блауграном" истиче наредне године, а према наводима шпанских медија, постоји могућност да Аргентинац каријеру не заврши у Барси, већ промени средину.

Први фаворит за довођење Месија као слободног играча у своје редове био је Манчестер сити, где би се Меси удружио са бившим тренером Пепом Гвардиолом, али је због Ситијеве суспензије из Лиге шампиона тај потез све мање могућ.

Помињао се одлазак и у остале тимове из Премијер лиге, потом и МЛС тимове, а најновији кандидати који су стали у ред за Месија су челници Интера.

Председник "нероазура" Масимо Морати у интервјуу за Раи Спорт рекао је како довођење Месија не представља више превелики баук.

"Довођење Месија уопште више није забрањени сан. Уговор му се ближи крају и сигурно је да ћемо покушати да га доведемо. Не знам како ће коронавирус утицати на ову сезону и развој ситуације, али мислим да ће се крајем године одвити чудне ствари", рекао је Морати.

Шпански медији наводе да би Интер могао да искористи Барселонину жељу за довођењем нападача Лаутара Мартинеза и у тај трансфер укључе и Месија.

"Лаутаро можда може бити део процеса довођења Месија, то још увек нико не зна", додао је Морати.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи