Марко Мишковић после осам година напустио Напредак

Председник ФК Напредак из Крушевца Марко Мишковић поднео је оставку после осам година на тој функцији.

Мишковић, син власника компаније Делта Мирослава Мишковића, у последње време није могао у потпуности да се посвети обавезама, па, како је навео, преузима потпуну одговорност за лошу сезону.

"Велики број мојих приватних обавеза је разлог мог све мањег присуства у Напретку. Напредак је клуб који не може да чека и мора константно да напредује, јер име и традиција то захтевају. Он тражи више од целог човека, а ја у овом тренутку не могу да пружим то више", написао је Мишковић у саопштењу које је објављено на сајту клуба.

Он је подсетио да је у Напредак дошао када је клуб био на прагу треће лиге, са дугом од милиона и по евра, а да данас са поносом може да каже да је свих осам година, искључиво приватним средсртвима све финансирао, од трошкова клуба до одржавања стадиона.

"Само инфраструктурална улагања за ових осам година износила су преко милион евра. Активно смо, финансијски, учествовали у инфраструктуралним улагањима у градске спортске објекте које користи сви спортисти. Данас Напредак остављамо у пуном сјају, на путу старе славе, финансијски позитивним и са одличном инфраструктуром", истакао је Мишковић.

На крају, захвалио се свима у клубу, навијачима, Граду, на коректној сарадњи, а посебно Фудбалском савезу Србије на подршци.

Напредак се после 26 одиграних кола у Суперлиги налази на 12. месту са 26 бодова.

 

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво