Ђиљи разочаран понашањем Роналда

Бивши председник Јувентуса Ђовани Коболи Ђиљи разочаран је поступцима Роналда. По његовом мишљењу он само скреће пажњу на себе, сликајући се крај базена. Ђиљи мисли да то није понашање примерено играчу који зарађује 31 милион евра по сезони.

Челници Јувентуса дозволили су Роналду да напусти екипу због можданог удара мајке. Како се пандемија короавируса потом распламсала он је остао у Медеири, а Јуве је био приморан да пусти и остале играче да буду са својим породицама, попут Гонзала Игуаина, Миралема Пјанића и Дагласа Косте.

У међувремену цела екипа Јувентуса била је у карантини, а Роналдо у кућној изолацији у Португалији. Првотимац Данијеле Ругани био је позитиван на тестирању.

"Ситуација у Јувентусу се закомпликовала кад је Кристијано Роналдо отишао. Рекао је да одлази у Португалију због мајке, али сада чини се да се само слика поред базена. Кад је за Португалца направљен изузетак, ствари су се распадале и други су хтели да оду. То није смело бити овако, већ су сви морали да буду у карантину", изјавио је Ђиљи за италијанске медије.

Ђиљи је мишљења да ће екипи бити тешко да се врати у форму, јер ће након повратка у Торино неки играчи бити приморани да још 14 дана проведу у карантину.

"Сада је једноставно критиковати, али не знам зашто су играчи желели да напусте Италију. Када се врате, биће им теже да се врате у форму јер ће морати да проведу додатних 14 дана у карантину", додао је Ђиљи.