Стојковић: Морамо да издржимо, фудбал неће нигде побећи

Голман Партизана Владимир Стојковић у укључењу у Београдску хронику изјавио је да периоду изолације због коронавируса проводи са породицом, да му недостаје фудбал, али да је сада најбитније здравље.

"Код куће проводим време у изолацији и апелујем на све грађане да поштују упутства надлежних и да у тешким моментима будемо кући и победимо овај вирус", рекао је Стојковићуукључењу у Београдској хороници.

Голман Партизана време у изолацији проводи уз децу, али и тренинге.

"Имам троје деце, двоје су код мене тренутно и по цео дан се бавим њима, кући смо, мало пишемо, мало цртамо, мало тренирам, оно што сам добио као програм из Партизана, покушавам да уживам са децом сваки моменат", додао је Стојковић.

Владимир је изјавио да се са саиграчима из тренутног, али и бивших клубова из иностранства чује преко телефона и друштвених мрежа.

"Чујемо се, имамо групу, свако има свој програм, неко мало више тренира, неко је са децом, дружимо се преко телефона. Чујем се са доста пријатеља са којима сам играо у иностранству и сви су кући у карантину, чекају да прође ово и да се што пре вратимо нормалном животу", рекао је Стојковић.

"Добили смо од професора Стојановића индивидуалне тренинге које радимо у изолацији, како би били спремни за наставак кад све ово прође, сад није моменат размишљати од фудбалу, а када све ово прође, а сигуран сам да хоће, онда можемо да наставимо"

"Моја порука је као и од сваког другог до сада. Будимо у изолацији, слушајмо надлежне, докторе, испошутјмо све, победимо ово што је пре могуће и да се вратимо нормалним животима. Ко може да помогне, на било који начин, нека то уради. Кад све ово прође да лепо поново живимо и славимо", рекао је голман Партизана.

"Ја памтим и 1999, када смо били бомбардовани и за то време кажем - не поновило се. Сирене, па склониште... Да не кажем да се сећам и 1991, 1992. кад је почео рат у Босни. Сигурно да недостаје фудбал, јер је ово специфична ситуација јер смо стално у кући и биће чак и дуже од сваке наше зимске, односно летње паузе... Најбитније је здравље и сви ћемо испоштовати одлуку Владе Србије и надлежних, а фудбал неће нигде побећи. Биће ту и кад све прође", рекао је Стојковић у интервјуу за клупски сајт.

ФК Партизан јуче је саопштио да ће играчи, управа и спортски сектор донирати помоћ Влади Србије у борби против вируса Цовид 19.

"Драго ми је да су сви играчи тај предлог оберучке прихватили и одрекли се дела плате како би помогли држави и нашем народу који је сад у проблему и у болницама", закључио је Стојковић.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво