Матераци: Срби, не грешите као Италијани – слушајте шта вам се каже!

Некадашњи репрезентативац Италије и фудбалер Интера, Марко Матераци, поручио људима у Србији да не праве грешку коју су направили Италијани, већ да остану код куће док траје криза са коронавирусом.

Велики пријатељ Дејана Станковића је послао поруку људима у Србији, којом је покушао да објасни због чега је важно слушати стручњаке у тешком моменту.

"Ћао Деки, ћао брате! Апелујем на српски народ, мислим да је заиста важно јер смо ми Италијани много погрешили – нисмо схватили озбиљно оно што нам је говорила влада и свако је радио шта је хтео. Неко се шетао, неко је излазио напоље са друштвом, и то је најгора ствар коју смо могли да урадимо јер овај проклети вирус је изузетно снажан, погађа све", поручио је Матераци.

Поновио је да је од пресудне важности остати код куће ових дана. 

"Ако желите да траје 15 или 20 дана максимално, радите оно што вам се каже, не радите оно што смо ми Италијани урадили, због чега нисмо успели да лимитирамо ово што нам се дешава у овом моменту. Желим вам пуно среће и молим вас: радите оно што вам кажу и останите код куће", поручио је Марко Матераци.

Из дана у дан Италија броји на стотине мртвих од коронавируса. Од јуче је преминула још 651 особа. 

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво