Тони Крос: У доброј сам форми. Имам много тоалет папира

Играч Реала Тони Крос налази се у кућној изолацији. Ведрог духа и увек расположен за шалу рекао је поред тога да је у доброј форми, стигао је и да се нашали рекавши да у кући има много тоалет-папира.

Лекарски тим Реала из Мадрида константно прати стање играча који се налазе у карантину. Играчи имају обавезу да им пријаве и најмање назнаке болести, макар оне немале везе са коронавирусом.

"У доброј смо форми", рекао је Крос за емисију "Лајт најт Берлин" канала "Про Зибен" и додао да је у сталном контакту са лекарима "краљевског клуба".

Такође, сваки играч има посебан план вежбања и исхране, како би максимално одржали форму, иако се налазе у изолацији.

Није ми досадно, можете да замислите како је то с троје деце. Бити код куће никад није досадно с клинцима. Без обзира како гледате, најбитније је да смо у реду", рекао је Крос.

Играч Реала се затим и нашалио.

"Испробавам неколико различитих фризура, али то радим само за своју жену", рекао је Крос и додао да због деце сваки дан једе тестенину.

"Код куће имам много тоалет-папира".

Крос се осврнуо и на одлагање ЕУРО 2020 за годину дана касније.

"Кад се турнир игра најмања је брига у овом тренутку. За сада је најважније да се решимо овог невидљивог непријатеља и да вратимо наше животе у нормалу", закључио је немачки репрезентативац.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи