Шурбатовић: Уефина одлука је најбоље могуће решење

Генерални секретар ФСС Јован Шурватовић изјавио је да је одлука Уефе да одложи Европско првенство за наредну годину најбоље могуће решење.

Уефа је одлучила да се Европско првенство помери за наредну годину, због пандемије коронавируса, а Србију је на конференцији представљао генерални секретар Јован Шурбатовић.

"Састанак је протекао у отвореној и конструктивној атмосфери. Сви смо похвалили решеност Уефе да саслуша став представника свих националних асоцијација и да тек после тога донесе коначну одлуку", рекао је Шурбатовић за сајт Савеза.

На конференцији је одлучено и да се утакмице баража за ЕВРО играју у јуну ове године, уместо у марту.

"Сада је најважније да сви заједно пратимо даље инструкције наше Владе и челника Уефе и да помогнемо да се ситуација са коронавирусом доведе у нормалу. На крају крајева, да се стекну услови и за ту бараж утакмицу са Норвешком која је, према новом календару, заказана за јунски термин ове године" изјавио је Јован Шурбатовић.

Померање баража значи да ће се и пријатељски сусрети заказани за јун одложити.

"Померање календара аутоматски значи да се отказује пријатељска утакмица са Русијом, планирана за 6. јун ове године. Ми са Русима имамо чврст уговор и сасвим је извесно да ћемо ту утакмицу одиграти у неком другом термину", рекао је Шурбатовић.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи