Барса нема више стрпљења, спремна је да прода Дембелеа

Према наводима шпанских медија, Барселона је спремна да се одрекне Усмана Дембелеа, пошто Каталонци више немају стрпљења за младог француског фудбалера.

Иако су велике наде положене у развијање и успех Усмана Дембелеа у Барселони, каталонски клуб спреман је на лето да прода Француза.

Како наводи шпански Ас, Барселона нема више стрпљења за 22-годишњег крилног играча, који је пречесто ван терена због повреда.

Дембеле је ове сезоне доживео укупно десету повреду од како је стигао у Барселону пре три године.

Француски фудбалер укупно је одсуствовао 344 дана због разних повреда, а због најновије неће моћи да се придружи саиграчима још око шест месеци, због чега је Барселона морала да доведе Мартина Брајтвајта из редова Леганеса као замену.

Каталонски клуб је поред повреда, имао проблема и са дисциплином француског фудбалера, који је неколико тренинга пропуштао због видео-игрица.

Ове сезоне, Дембеле је постигао један гол, а наступао само на девет, од могућих 37 мечева.

Усман је у Барселону стигао из редова Борусије из Дортмунда у трансферу вредном 125 милиона евра.

Узевши у обзир историју повреда, као и осредње партије које је пружао, шпански медији наводе да Барселона његовом продајом не би могла да заради толики новац.

Дембеле је током каријере играо за Барселону, Борусију и Рен. Прошао је све млађе селекције у репрезентацији Француске, док је за сениорску уписао 21 наступ. 

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи