Месијева порука људима широм света: Будите одговорни, останите код куће са породицом

Најбољи фудбалер Барселоне Лео Меси поручио је људима широм света да буду одговорни и остану код куће због пандемије коронавируса. Аргентинац је упутио захвалност здравственим радницима који раде на "линији фронта".

Цела Шпанија је црвена зона због коронавируса, а један од најбољих фудбалера свих времена Аргентинац Лео Меси из Барселоне поручио је људима широм света да буду одговорни и остану код куће.

"Сада је време да будемо одговорни и останемо код куће. Ово су компликовани дани за све. Здравље увек мора бити на првом месту. То је ванредна ситуација и морају се следити упутства здравствених организација и државних тела. То је једини начин на који се може ефикасно борити," поручио је Меси.

Шпанско првенство је прекинуто а челници Барселоне су играчима организовали предавање о коронавирусу.

"Сада је време да будете одговорни и останете код куће. Ово је и савршен тренутак за уживање са својим вољенима, којег не можете увек имати. Загрљај свима и надам се да ћемо ову ситуацију преокренути што пре," поручио је Меси.

Аргентинац се захвалио здравственим радницима који раде на "линији фронта" и који се боре у болницама и здравственим установама.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара