Бен продужио уговор са црвено-белима

Фудбалер Црвене звезде Ел Фарду Бен продужио је данас уговор на још три године, што значи да ће црвено-бели дрес носити до јуна 2023, саопштио је српски шампион.

"Презадовољан сам наставком сарадње јер је то била обострана жеља. Срећан сам у Црвеној звезди, породица и ја смо заволели клуб, град, Србију и осећамо се овде као код своје куће. Уживам на терену сваког дана, срећан сам док носим овај дрес и поносан што сам део оваквог клуба. Верујем да ће Црвена звезда наставити да побеђује, осваја трофеје и надам се да ћемо обрадовати верне навијаче добром игром и резултатима", истакао је Бен.

Спортски директор Митар Мркела није крио задовољство успешно завршеним послом.

"Бен се доказао као важан играч за Црвену звезду. Игром, односом према послу и клубу апсолутно је заслужио све похвале и драго ми је да смо се договорили око наставка сарадње која ће трајати по уговору до јуна 2023. године", рекао је Мркела.

Бен је у Црвену звезду стигао у јануару 2018. године из Олимпијакоса и до сада је на 82 такмичарске утакмице постигао 46 голова уз 18 асистенција.

Други је најуспешнији инострани стрелац у историји клуба, иза Ричмонда Боаћија и веома важан играч, како код претходног тренера Владана Милојевића тако и код садашњег Дејана Станковића.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара