Играчи Арсенала у изолацији, одложен меч са Манчестер Ситијем

Утакмица Манчестер ситија и Арсенала у Премијер лиги, која је требалo да се одигра вечерас, одложена је јер ће део играча Арсенала морати у изолацију због коронавируса. Они су били у контакту са власником Олимпијакоса Евангелосом Маринакисом који је у уторак објавио да има коронавирус.

Приликом утакмице Аренала и Олимпијакоса пре 13 дана, одређени број играча лондонског клуба сусрео се са власником грчког клуба, који је избацио енглеску екипу из Лиге Европе.

Власник Олимпијакоса Евангелос Маринакисом је у уторак објавио да има коронавируса то је лекарима и управи клуба био сигнал за реакцију како би се искључила било каква могућност ширења епидемије.

Тај сусрет се десио пре 13 дана, а како је период инкубације коронавируса 14 дана играчи који су имали контакт са Грком мораће у изолацију.

У саопштењу Арсенала пише да лекари уверавају да је ризик од тога да ови играчи имају коронавирус веома мали, али да је неопходно стриктно пратити упутства Владе, па је вечерашња утакмица превентивно отказана.

четвртак, 09. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара