Милошевић пред Спартак: Биће измена у тиму

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч осмине финале Купа Србије против Спартака из Суботице, рекао је да ће његов тим наступити у измењеном саставу у односу на последњи меч у Суперлиги.

"Још једна утакмица у низу, поново улазимо у серију среда-недеља. Имамо одређених проблема са играчима када су у питању ситне повреде. У овом моменту не могу да вам кажем у ком ћемо саставу изаћи сутра. Свеједно вам не бих рекао, али оно што морам да кажем јесте да ће бити измена у односу на пре неки дан и дуела са Радничким", рекао је Милошевић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

У тиму црно-бели повређени су Сејдуба Сума и Бибарс Натхо, Лазар Павловић дуел са Радичким пропустио је због високе температуре, а Милошевић је упитан и у каквом стању се они сада.

"Натхо данас иде на снимање и онда ћемо конкретно знати. Прве информације су да нема руптуру, да је у питању дистерзија мишића. Не би требало да буде већа пауза. Сума је близу опоравка. Има натенгут мишић и ту расекотину која уопште није мала тако нећемо ризиковати сутра. Лазар Павловић је јуче тренирао са екипм, требало да буде добро. Имамо проблем са Садиком који вуче поврду још од Црвене звезде, каква је ситауцаија са њим знаћемо данас, сутра", рекао је Милошевић.

Тренер црно-бели истакао је да му те повреде у одређеној мери отежавају припрему меча са Спартаком, али да је то све саставни део фудбала.

"У данашње време фудбал је такав да планирате једну ствар, а околности су другачије и у њима морате да реагујете. До сада сам се трудио, а трудићу се и убудуће, да такве ствари не узимам као оправдање, већ као изазов за мене као тренера. Чињеница је да не играмо као јесенас и логично је да не можете да одиграте на истом нивоу целу сезону, али то није за панику, све су то нормалне ствари. И да имате и станке, да имате периоде када је то једна равна линија, али је јако битно да покушамо да не правимо кораке уназад и то је оно што покушавамо сада, да одржимо једно стање и резултатско и психофизичко и атмосферу у екипи јер сам сигуран да це доћи време да поново идемо горе", рекао је он и осврнуо се на сутрашњег ривала.

"То су најнезгодније екипе, јер не знате шта да очекујете. Ако изађу спремни и мотивисани и ако их крене могу да буду јако незгодни по било кога. Могу да уђу и у другу крајност и то је нешто што је најтеже анализирати. Нама је најбитније да уђемо као у меч против Радницког, такав улаз нам треба и сутра и да се бавимо нашом игром током свих 90 минута, да одржимо добар ниво трке и концентрације управо због тога што не знамо до краја с чиме ћемо се суочити на терен", закључио је Милошевић.

Меч осмине финала Купа Србије између фудбалера Партизана и Спартака игра се сутра од 18 сати на стадиону у Хумској.

понедељак, 13. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара