Ипак се игра фудбал у Италији, ВАР донео три бода СПАЛ-у

Фудбалери СПАЛ-а савладали су као гости Парму са 1:0 у мечу 26. кола Серије А. Гол постигнут са беле тачке након асистенције ВАР-а.

Иако је четвртина Италијана у карантину због корона вируса, фудбал се игра. Првобидна инфомација била је да је фудбал суспендован у Италији, ипак савез је одлучио да се игра. Меч између Парме и СПАЛ-а почео је са 75 минута закашњења. На крају славио је СПАЛ. Гол је постигнут након асистенције ВАР-а.

Фудбал се игра због гледалаца, у Италији није тако, њима је забрањен приступ на трибине због бојазни од коронавируса. Очигледно за играче нема ризика. Тако да се игра редовно коло.

Парма је угостила последњепласирами СПАЛ. Домаћин је имао прилику да ухвати прикључак са тимовима који с еборе за европска такмичења наредне сезоне, ипак гости су успели да искористе своју шансу и однесу сва три бода, која ће им значити у борби за останак.

Једини погодак постигнут је у 71, минуту. Бруно Алвес је оштро ушао у дуел за лопту у шеснаестерцу. Гости су тражили пенал. Након консултације ВАР-а, судија је позван да погледа снимак и одлучи, после неколико прегледа ситуације арбитар је досудио пенал. Сигуран са креча био је Андреа Петагна.

Парма је у наставку покушала да стигне макар до бода. Међутим гости су затворили све прилазе свом голу и стигли до три бода.

Серија А 26. коло, одложени мечеви:

Недеља:
Парма - СПАЛ 0:1
Милан - Ђенова 1:2
Сампдорија - Верона 2:1
Удинезе - Фиорентина 0:0
20.45 Јувентус - Интер

Понедељак:
18.30 Сасуоло - Бреша

Табела:
Лацио 62, Јувентус 60, Интер (-1) 54, Аталанта 48, Рома 45, Наполи 39, Верона (-1) 35, Милан 36, Парма (-1) 35, Болоња 34, Каљари (-1) 32, Фиорентина 30, Сасуоло (-1) 29, Удинезе 28, Торино (-1) 27, Сампдорија 26, Ђенова 25, Леће 25, СПАЛ 18, Бреша 16.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи