Нејмар и карневал у Рију – забрањена љубав

Први пут после шест година бразилска фудбалска звезда и члан Пари Сен Жермена, Нејмар, пропустио је чувени карневал у Рију. Мада, пре неколико дана није тако изгледало…

Поготово не када је у последњем минуту надокнаде меча против Бордоа добио црвени картон, што је аутоматски значило да ће пропустити наредни меч француског првенства против Дижона, који се играо баш у време карневала.

Тај потез многи су у медијима и на друштвеним мрежама повезали управо са чувеном фештом на улицама Рио де Жанеира, сматрајући да је Нејмар то намерно урадио како би имао алиби за одлазак.

Примера ради, он је 2015. и 2016. године као члан Барселоне у време карневала, али и рођендана своје сестре, био суспендован због картона. Године 2017. је имао проблем са мишићем, док је 2018. и 2019. био у Бразилу на терапијама, где се опорављао од повреде метатарзалне кости.

Међутим, притисак јавности је ове године очигледно био превелики, те се Нејмар одлучио да пропусти овогодишњи спектакл у домовини, а то објавио у видеу на Инстаграму.

"Са невероватном радошћу могу да потврдим да нећу бити на Карневалу ове године, па неће бити ни контроверзних прича о томе. Хвала. Живео карневал!"

Иначе, европски клубови већ дуго година муку муче са Бразилцима и њиховом љубављу према карневалу.

Роналдо, Адријано, Роналдињо, па и чувени Аргентинац Марадона често су умели да "скокну" тамо усред сезоне, а постоје и приче фудбалских менаџера да неки њихови клијенти из земље самбе желе да се посета карневалу нађе и у уговору са клубом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи