Ајакс тражи преокрет против Хетафеа

Фудбалери Ајакса ће од 21.00 на "Јохан Кројф арени" угостити екипу Хетафеа у реванш мечу шеснаестине финала Лиге Европе. Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, а ток меча пратите на нашем порталу. Резултат у првом мечу био је 2:0 за Хетафе.

Шпанска екипа је пријатно изненадила љубитеље фудбала, савладавши на свом стадиону Ајакс са 2:0.

Холанђани, иако важе за фаворита за освајање Лиге Европе, у Хетафеу су одиграли једну од најлошијих утакмица у последњих неколико година.

Ајакс је први сусрет завршио без ударца у оквир гола ривала, а тек два шута генерално на мечу су уписали у последњим минутима утакмице.

"Копљаници", предвођени српским репрезентативцем Душаном Тадићем ће као домаћини покушати да поправе утисак, надокнаде заостатак и пласирају се у наредну фазу такмичења.

Хетафе, за који наступа још један репрезентативац Србије Немања Максимовић, жели да одбрани предност и изненади фаворита.

Меч се игра на "Јохан Кројф арени" од 21.00 час, директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, а ток меча можете пратити на нашем порталу.

Парови и резултати првих мечева шеснаестине финала Лиге Европе:

Спортинг – Башакшехир (3:1)
Шахтјор – Бенфика (2:1)
Лудогорец – Интер (2:0)
Хетафе – Ајакс (2:0)
Копенхаген – Селтик (1:1)
Ајнтрахт – Салцбург (4:1)
Бриж – Манчестер јунајтед (1:1)
Клуж – Севиља (1:1)
Вулверхемптон – Еспањол (4:0)
Волфсбург – Малме (2:1)
Олимпијакос – Арсенал (0:1)
Леверкузен – Порто (2:1)
Рома – Гент (1:0)
АПОЕЛ – Базел (0:3)
АЗ Алкмар – ЛАСК (1:1)
Ренџерс – Брага (1:0, 3:2)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво