Ситијева победа у Мадриду, Лион савладао Јуве у Француској

Фудбалери Манчестер ситија савладали су Реал у Мадриду са 2:1 након преокрета у првом мечу осмине финала Лиге шампиона. Лион је на свом терену савладао Јувентус са 1:0.

Фудбалери Лиона на свом терену су победили Јувентус, и са голом предности дочекују реванш у Торину.

Невероватан меч одигран је у Мадриду, где је Реал успео да испусти предност и изгуби меч од Манчестер ситија.

Реванш мечеви у Торину, односно Манчестеру, играју се 17. марта. 

Oвако је протекло вече у Лиги шампиона: 

22.53 – Лион је савладао Јувентус са 1:0.

22.51 – Крај меча на "Сантјаго Бернабеу", Сити је савладао Реал са 2:1.

22.43 – Серхио Рамос у 86. минуту добија црвени картон. Реал губи лопту на својој половини, Жезус избија сам пред гол, али га ван шеснаестерца као последњи играч одбране обара Рамос.

22.41 – ГОЛ! Сити долази до преокрета у 83. минуту. Кевин Де Брујне материјализује најстрожу казну и са беле тачке доводи Сити у вођство од 2:1.

22.40 – Пенал за Сити, Стерлинг је оборен у шесанестерцу, Карвахал је неспретно реаговао.

22.35 – ГОЛ! Сити долази до изједначења у 78. минуту. Де Брујне је некако успео да центрира са леве стране у петерац Реала, а тамо главом лопту у мрежу спроводи Жезус. Реал се жалио на фаул у нападу Бразилца при скоку са Рамосем, али судија Орсато и ВАР технологија нису делили то мишљење.

22.17 – ГОЛ! Реал води од 60. минута, Иско постиже гол. Родри и Отаменди губе лопту на својој половини, што користи Винисијус, који проиграва потпуно самог Иска на другој стативи.

22.14 – Какву шансу за гол у 57. минуту пропушта Ријад Марез. Одлично је Алжирац умакао одбрани и преварио офсајд замку, избио пред Куртоу, који му брани ударац искоса.

22.07 – Сити поново прети, овога пута Марез је шутирао мало поред гола домаће екипе.

22.03 – Настављени су сусрети...

21.48 – Крај првог полувремена на обе утакмице. Реал и Сити у првих 45 минута нису постизали голове, док Лион води против Јувентуса са 1:0.

21.46 – Сити је најближи голу био у надокнади првог полувремена. Поново је Жезус био у прилици, овога пута је шутирао након што је неспретно реаговао Куртоа, али су са гол линије интервенисао Каземиро.

21.31 – ГОЛ! Лион води против Јувентуса у 32. минуту. Тусар је стрелац за домаћу екипу. Одлично је пробио Уар по левој страни, пронашао Тусара, који је одлично реаговао и затресао мрежу ривала.

21.30 – Велику прилику пропушта Реал у 30. минуту, Едерсон је одбранио ударац Бенземе.

21.20 – У истом минуту, догодиле су се најбоље шансе на оба меча. Сити је био близу гола у Мадриду у 21. минуту, али је ударац Жезуса са пар метара одбранио Куртоа. Нападач Лиона Токо Екамби погодио је пречку након корнера против Јувентуса.

20.59 – Почели су сусрети у Мадриду и Лиону...

20.07 - Зна се и ко ће на терен у Француској...

20.05 - Познати су састави екипа у Мадриду...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво