Спектакл у Напуљу, Бајерн против Челсија у Лондону

Наставља се такмичење у најјачем европском такмичењу. У мечевима осмине финала Лиге шампиона на стадион "Сан Паоло" у Напуљу долазе Меси и Барселона. У Лондону Челси дочекује немачког гиганта Бајерн. Ток мечева и кретање резултата, који су на програму од 21 час, можете пратити на нашем порталу.

У Напуљу се игра вероватно утакмица године за домаћина - Наполи након свих разочарања у првенству жели да се докаже против Барселоне.

Лео Меси стиже у град у којем је легенда над легендама његов земљак - Дијего Марадона, а домаћин жели да му створи пакао.

Дуел у Напуљу биће и деби за тренере на обе стране - Ђенара Гатуза и Кикеа Сетијена.

"Желимо да парирамо Барселони. Надам се да ће мој тим одиграти без страха", рекао је Гатузо.

Две исте филозофије, генерално и слична ситуација у којој се налазе, само на различитим нивоима - Наполи и Барселона су у паду, само што индивидуални квалитет каталонског гиганта не дозвољава ситуацију у којој се налази Италијани.

Наполи је након неколико сезона у врху доживео велике промене, Карла Анчелотија је заменио Ђенаро Гатузо, али тим тавори на средини табеле Серије А.

С друге стране, Каталонци се боре са својим проблемима који су резултат вишегодишње лоше политике клуба, посебно када су трансфери у питању.

У другом данашњем дуелу осмине финала Бајерн гостује у Лондону екипи Челсија. Дуел који ће можда остати помало испод радара, ипак сусрет два великана без дилеме доноси нам неизвесност и фантастичан фудбал.

Бајерн је постао први учесник у оваквом формату који је групу завршио са свих шест победа, међу којима су и две над Црвеном звездом.

Сви ће памтити ону од 7:2 над Тотенхемом, али се међу Баварцима више вреднује ситуација за коју је заслужан тренер Ханси Флик.

Некадашњи фудбалер Бајерна на клупи је наследио Ника Ковача у веома деликатном тренутку, чинило се да ће бити само прелазно решење, што је он преокренуо у своју корист. Створио је још једном моћну машину, вратио Бајерн на чело Бундеслиге и сада клуб из Минхена може да се посвети Европи.

Тренер Челсија Френк Лампард свестан је да његов тим није фаворит у овом двомечу.

Плавци дочекују немачког гиганта после победе над Тотенхемом у домаћем првенству.

Утакмице на "Сан Паолу" и "Стамфорд Бриџу" играју се у стандардном термину од 21 час.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво