Дел Пјеро: Меси неће напустити Барселону

Легендарни италијански фудбалер Алесандро дел Пјеро сматра да Лионел Меси неће напустити Барселону због полемика са спортским директором Ериком Абидалом.

"Он је геније. Мислим да не размишља о томе да напусти клуб. Има чврст однос с клубом и све упућује на то да би могао остати тамо целу каријеру, што би била лепа прича", рекао је Дел Пјеро, преносе италијански медији.

Аргентински нападач јавно је критиковао спортског директора, некадашњег саиграча, прозвавши га да урушава углед актуелног играчког кадра што је у медијима изазвало нагађања да ће ускоро напустити клуб.

У интервјуима многи играчи попут легендарног фудбалера Јувентуса Алесандра Дел Пјера су изразили сумњу у такав исход спора.

Дел Пјеро је играо за Јувентус од 1993. до 2012. године, освојио је шест титула првака Италије и један трофеј Лиге шампиона. Ове сезоне Стара дама је тренутно прва са бодом више од Лација и три више од Интера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво