Капело: Борба за титулу неизвесна, Лацио је изненађење

Легендарни италијански фудбалски тренер Фабио Капело изјавио је да ће борба за титулу у Серији А бити неизвесна до самог краја.

"Јувентус није на свом нивоу, има 10 бодова мање у односу на овај период прошле сезоне и то је разлог зашто су им ривали овако близу. Имали су неких проблема, а њихови противници су заиста добри", рекао је Капело за италијански Скај спорт.

Јувентус је лидер са 57 бодова, другопласирани Лацио има бод мање, Интер је на трећој позицији са 54 бода, а те три екипе конкуришу за Скудето.

"Интер им је близу, али је Лацио право изненађење сезоне. Многи нису веровали да они могу играти овако добро. Интерови играчи, с друге стране, некада одиграју фантастично, а некада се погубе на терену, што је и Конте рекао", рекао је Капело, који није хтео да даје прогнозе ко ће освојити титулу.

"Биће велика борба до самог краја", закључио је Капело, који је током тренерске каријере освојио пет Скудета, четири са Миланом и један са Ромом, плус два са Јувентусом, која су одузета због афере "Калчополи" .

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи