Капело: Борба за титулу неизвесна, Лацио је изненађење

Легендарни италијански фудбалски тренер Фабио Капело изјавио је да ће борба за титулу у Серији А бити неизвесна до самог краја.

"Јувентус није на свом нивоу, има 10 бодова мање у односу на овај период прошле сезоне и то је разлог зашто су им ривали овако близу. Имали су неких проблема, а њихови противници су заиста добри", рекао је Капело за италијански Скај спорт.

Јувентус је лидер са 57 бодова, другопласирани Лацио има бод мање, Интер је на трећој позицији са 54 бода, а те три екипе конкуришу за Скудето.

"Интер им је близу, али је Лацио право изненађење сезоне. Многи нису веровали да они могу играти овако добро. Интерови играчи, с друге стране, некада одиграју фантастично, а некада се погубе на терену, што је и Конте рекао", рекао је Капело, који није хтео да даје прогнозе ко ће освојити титулу.

"Биће велика борба до самог краја", закључио је Капело, који је током тренерске каријере освојио пет Скудета, четири са Миланом и један са Ромом, плус два са Јувентусом, која су одузета због афере "Калчополи" .

број коментара 0 Пошаљи коментар