Реал се мучио и испустио бодове против Селте

Фудбалери Реал Мадрида и Селте одиграли су нерешено у мечу 24. кола Ла Лиге. Реал остаје први на табели, док се Селта бележи битан бод у борби за опстанак у шпанском првенству.

Фудбалери Реала пропустили су прилику да савладају екипу која се бори за опстанак у првенству и тако поврате три бода предности на врху Ла Лиге.

Повратак Едена Азара у редове "краљевског клуба" на свом стадиону протекао је нерешеним резултатом са Селтом, која је у финишу успела да изједначи резултат.

Поново је Реал морао да преокреће резултат. У прошлом колу Осасуна је повела на "Бернабеу", а овога пута то је извео тим из Вига.

Голом Федора Смолова већ у седмом минуту, Селта је дошла до раног вођства. Аспас је одлично пронашао руског нападача, којем није било тешко да матира Куртоу.

Селта је на полувреме отишла са минималном предношћу, али је у 20 минута наставка ту предност изгубила.

Тони Крос је у 52. минуту донео изједначење домаћој екипи. Марсело је са леве стране упутио повратни пас, а Крос левом ногом пласирао лопту у мрежу.

Реал преокрет комплетира у 65. минуту. Рамос је био сигуран са беле тачке, пошто је претходно Бланко направио фаул у свом шеснаестерцу.

Није било превише прилика у наставку и очекивало се да Реал без већих мука приведе меч крају, али до тога није дошло.

Денис Суарез је на маестралан начин пронашао Сантија Мину, а некадашњи шпиц Валенсије био је смирен и прецизан за изједначење у 89. минуту.

Упркос бројним налетима, у преосталом времену Реал није успео да постигне гол. 

Реал је бодом успео да задржи прво место на табели, јер управо толико бежи Барселони. Селта је уписала битан 21. бод, чиме је изашла из зоне испадања, па је сада 17. на табели.

Резултати осталих мечева:

Севиља - Еспањол 2:2
Леганес - Бетис 0:0
Атлетик Билбао - Осасуна 0:1

Табела Ла Лиге након 24 одигране утакмице:

Реал Мадрид 61
Барселона 60
Хетафе 42
Атлетико Мадрид 40
Севиља 40
Виљареал 38
Валенсија 38
Реал Сосиједад 37
Гранада 33
Атлетик Билбао 31
Осасуна 31
Бетис 29
Леванте 29
Алавес 27
Реал Ваљадолид 26
Еибар 24
Селта 21
Мајорка 21
Леганес 19
Еспањол 19

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво