Гаврић: Снови се остварују, ово је само почетак

Млади фудбалер Црвене звезде Жељко Гаврић изјавио је да ће му утакмица против Чукаричког (2:0) на којој је дебитовао за први тим заувек остати у сећању.

"Пресрећан сам што сам дебитовао и остварио дечачки сан. Вредно сам тренирао током целе каријере како бих дошао до овог тренутка и више сам него задовољан ситуацијом у којој се тренутно налазим", изјавио је Гаврић након меча са Чукаричким.

Млади фудбалер Звезде деби у првом тиму уписао је на стадиону на Бановом брду, који му је, приликом изласка са терена, аплаудирао због приказане партије.

"Верујем да ме са Црвеном звездом очекује још много лепих тренутака и великих утакмица. Ово је само почетак мог пута у црвено-белом дресу. Захвалио бих се и навијачима који су нас подржали и помогли да успешно стартујемо, њихови аплаузи и песма увек су нам она додатна енергија која нам даје снагу", изјавио је Гаврић за клупски сајт.

"Задовољан сам игром целе екипе. Најбитније је да смо испоштовали договор из свлачионице и наметнули свој ритам. Драго ми је што је шанса указана и млађим играчима, који су се на утакмици сјајно показали. Николић и Петровић су постигли лепе голове, поносан сам што су се баш они на самом почетку уписали у листу стрелаца. Надам се да ћу наставити њиховим стопама и у скоријем периоду забележити дебитантски погодак", закључио је Гаврић.

Црвена звезда наредни меч у домаћем првенству игра у суботу против Војводине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво