Игало изашао из карантина, могућ наступ за Јунајтед већ у понедељак

Последње појачање Манчестер јунајтеда Одион Игало изашао је из двонедељног карантина и ставиће се на располагање Олеу Гунару Солскјеру за меч Премијер лиге који "ђаволи" играју у понедељак против Челсија.

Игало је стигао у Јунајтед на позајмицу из кинеског Шангаја последњег дана јануара, а претходне две седмице провео је у карантину у Манчестеру.

Према британским прописима, сви грађани коју дођу из Кине морају да прођу двонедељни карантин, како би се отклонила свака сумња у евентуално ширење коронавируса.

Игало је претходних 14 дана тренирао самостално у Мачестеру, по клупском програму.

Менаџер "ђавола" Оле Гунар Солскјер рекао је да ће се Нигеријац у току дана придужити остатку тима, који је стигао за мини-припрема у Шпанији и да ће бити спреман за евентуални деби у понедељак.

Јунатед на "Стамфорд бриџу" игра меч 26, кола Премијер лиге против Челсија, а сусрет је изузетно битан за пласман на место које догодине води у Лигу шампиона.

Утакмице је посебно добила на тежини после вести да ће Манчестер сити бити кажњен одузимањем бодова, због кршења правила о финансијском фер-плеју.

број коментара 0 Пошаљи коментар