Салах на лето напушта Ливерпул, стиже Санчо?

Један од најбољих фудбалера Ливерпула Мохамед Салах могао би на лето да напусти клуб, а његова замена биће млади Енглез Џејдон Санчо из Дортмунда, преносе медији на Острву.

Како се наводи, Ливерпул је спреман да плати 120 милиона евра за једног од најтраженијих нападача на свету, посебно што постоји велика шанса да Салах оде.

Наиме, Египћанин је менаџеру Јиргену Клопу најавио да жели да игра на Олимпијским играма у Токију, што значи да ће пропустити старт сезоне, што "отвара врата" трансферу.

Такође, спекулише се да Египћанин жели нови изазов након што са Ливерпулом после Лиге шампиона освоји и Премијер лигу, а одавно се спомињу Реал и Барселона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво