Петровић: Волео бих гол у дербију; Јовичић: Нови почетак

Фудбалер Црвене звезде Његош Петровић изјавио је да се нада како ће и у првенству постићи гол са 30 метара као у припремном мечу против словачке Дунајске Стреде – 4:0. Повратник на терен после шест месеци паузе због повреде Бранко Јовичић истакао је да се осећа као да је на новом почетку.

После сјајног гола који је постигао у убедљивој победи црвено-белих Његош Петровић није крио задовољство игром целог тима.

"Пресрећан сам како цела екипа делује и данас и ових дана, применили смо на терену све што смо радили. Мало ми је ветар "помогао", надам се да ћу више таквих дати у првенству, а и 1. марта у дербију. То ми је животна жеља'', рекао је Петровић.

Повратник на терен после шест месеци паузе због повреде Бранко Јовичић истакао је да се осећа као да је на новом почетку.

"Дугујем велику захвалност Декију, читавом стручном штабу, управи клуба која ми је обезбедила феноменалне услове за операцију и опоравак, као и мојој породици која је била ту за мене у најтежим тренуцима. Тек ми предстоји рад, а потрудићу се да оправдам сва очекивања и да се одужим клубу на свему. Прошао је и овај период, друга повреда и надам се да их више неће бити", рекао је Јовичић.

број коментара 0 Пошаљи коментар