Мркела: Ван ла Пара због недисциплине на трансфер листи

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела изјавио је да је Холанђанин Раџив Ван ла Пара због недисциплине стављен на трансфер листу.

После завршеног првог дела припрема спортски директор црвено-белих Митар Мркела обавестио је јавност зашто Раџив Ван ла Пара неће наставити припреме са остатком тима.

"По повратку екипе са првог дела припрема разговарао сам са тренером Станковићем о Раџиву ван ла Пари. Он је добио прилику да ради и да се наметне током припрема на Кипру, а на све је одговорио недисциплином и незалагањем. Такав став Црвена звезда нема намеру да толерише и због тога неће путовати са екипом на припреме у Анталију. Биће му обезбеден тренер са којим ће радити самостално, а стављен је на трансфер листу како би већ ове зиме променио средину", изјавио је Мркела.

Холанђанин је летос дошао у Звезду из Хадерсфилда, скупо је плаћен, али није оправдао очекивања на терену, а ни ван њега.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара