Шкрбић на проби у Партизану

Фудбалски клуб Партизан довео је нападача Миљана Шкрбића на пробу. Шкрбић се придружио црно-белима на другом делу припрема у Белеку где је у понедељак вече задужио опрему.

"Драго ми је што ћу наредних седам дана тренирати са Партизаном. Неке момке и лично познајем, а што се тиче игре потрудићу се да се наметнем шефу Милошевићу", рекао је Шкрбић.

Он је ове сезоне био на тесту и у Сарајеву, дао је два гола у утакмици против Олимпика, али се није задржао на Кошеву због смене тренера Хусрефа Мусемића.

Наредни шеф струке клуба из БиХ, Винко Мариновић, имао је имао другачију идеју (да остане Харис Ханџић) и зато се Шкрбић растао са Сарајлијама и ове зиме остао слободан играч.

Он је поникао у ОФК Београду, за први тим је наступао од 2013. до 2015. године, а потом је био у словеначкој екипи Кршко и турском Гиресунспору.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи