Звезда продала Марка Марина!

Фудбалски клуб Црвена звезда продао је најбољег играча Марка Марина! Марин је прешао у Ал Ахли из Џеде, који је то потврдио на званичном Твитер налогу.

Нова година није почела добро за навијаче српског шампиона, који је након одласка тренера Владана Милојевића, остао и без капитена и најбољег играча.

Некадашњи немачки репрезентативац предводио је црвено-беле у српском шампионату и Лиги шампиона, али је одлучио да прихвати богаду понуду из Саудијске Арабије.

Ал Ахли је на свом Твитер профилу објавио фотографију Марина са челницима клуба.

"Председник клуба Ахмад Ал Сајег договорио је услове са Марком Марином (30), који долази из Црвене звезде. Уговор ће бити потписан када играч буде прошао потребне медицинске прегледе", стоји у кратком саопштењу.

Звезда би на име обештећења требало да добије 2.500.000 америчких долара, што ће бити исплаћено у две рате.

Још нису познати детаљи Марковог уговора са Ал Ахлијем, али се спекулише да ће бити потписан до краја сезоне 2021-2022. и да ће годишње зарађивати два милиона долара.

Марко Марин је у Црвену звезду стигао у финишу летњег прелазног рока 2018. године и од тада био убедљиво најбољи појединац у српском фудбалу.

У клубу из Љутице Богдана провео је нешто више од годину дана и за то време одиграо 58 утакмица, на којима је постигао 11 и наместио 24 поготка. Предводио је екипу до шампионске титуле у Србији и новог пласмана у групну фазу Лиге шампиона.

Звезду би током зиме могло да напусти још неколико играча, међу којима су Раџив Ван ла Пара, Његош Петровић, Ричмонд Боаћи, Ел Фарду Бен, Милан Јевтовић...

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара