Звезда савладала Чукарички за прославу јесење титуле

Фудбалери Црвене звезде савладали су пред својим навијачима екипу Чукаричког са 3:1 (1:1) у последњој утакмици јесењег дела такмичења у Линглонг Суперлиги Србије.

Црвено-бели су на стадиону „Рајко Митић" победом над градским ривалом Чукаричким прославили јесењу титулу и преболели пораз у Пиреју и испадање из Лиге шампиона.

Звезда је повела већ у другом минуту, када је на асистенцију Марка Гобељића високи штопер Немања Милуновић главом савладао голмана гостујуће екипе.

Чукарички је до изједначења стигао у 24. минуту фантастичним голом Луке Стојановића са центра терена преко лоше постављеног голмана Звезде Милана Борјана.

Ново вођство црвено-белима донео је Милан Павков у 72. минуту, када је, након новог центаршута и асистенције, надвисио одбрану Чукаричког и ударцем главом матирао голмана Ђорђа Петровића.

Коначан резулат, након сјајне акције домаћина, поставио је Алекса Вукановић у 88. минуту.

Изабраници Владана Милојевића јесењи део сезоне завршили су на првом месту на табели са 55 бодова и 18 победа из 20 одиграних мечева, док екипа са Бановог брда на зимску паузу иде са четврте позиције и 40 бодова.

Пролећи део Суперлиге стартује 15. фебруара, када ће ове две екипе поново одмерити снаге.

У првом данашњем дуелу фудбалери Партизана победили су на гостовању Радник из Сурдулице са 2:1 (1:0). 

Табела Суперлиге:

1. Црвена звезда 55
2. Партизан 44
3. Војводина 42
4. Чукарички 40
5. ТСЦ 36
6. Вождовац 35
7. Раднички Ниш 32
8. Спартак Суботица 28
9. Младост Лучани 25
10. Напредак 24
11. Пролетер 20
12. Јавор 20
13. Радник 19
14. Инђија 14
15. Рад 11
16. Мачва 8 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво