Вотфорд намучио Ливерпул, Салах преломио меч

Фудбалери Ливерпула савладали су екипу Вотфорда на свом стадиону са 2:0 у мечу 17. кола Премијер лиге. Једини стрелац на мечу био је Салах.

Поново је Ливерпул показао одлику великих екипа да, упркос томе што није одиграо најбољу партију, забележи три бода.

Екипа Вотфорда пружала је велики отпор и у већем делу била равноправни противник шампиону Европе.

"Стршљенови" играју препорођено са новим тренером Најџелом Пирсоном, што су показали и против лидера на табели Премијер лиге, али на њихову жалост нису успели да материјализују створене шансе.

Ливерпул је имао контролу поседа, поготово у првом полувремену, створио довољан број прилика и оно најбитније, затресао мрежу ривала.

Феноменалну контру краћу од десет секунди одиграли су Фирмино, Мане и Салах, а овај последњи је веома лепо пребацио лопту на слабију десну ногу и матирао голмана гостију.

Навијачи на "Енфилду" дуго су чекали други гол на мечу. Манеов гол у 50. минуту поништен је због офсајда, а у неколико наврата Фирмино није добро реаговао у изгледним приликама.

Играо се 90. минут када је Салах другим голом на мечу поставио коначан резултат. Египћанин се нашао на правом месту, у право време, када је Оригијев неспретни шут, спровео у мрежу Вотфорда.

Ливерпул је уписао 16. победу у 17 одиграних мечева и налази се на првом месту на табели Премијер лиге са 49 бодова. Вотфорд се налази на последњем месту са само девет бодова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара