Познато још пет учесника нокаут фазе Лиге Европе

У мечевима петог кола групне фазе Лиге Европе, одиграним у првом термину овог такмичарског дана, виђени су неки изванредни мечеви и, сходно томе, веома занимљиви резултати. Волфсбург, Гент, Еспањол, Брага и Вулверхемптон обезбедили играње европског такмичења и после Нове године...

Порто је успео да савладао Јанг Бојс у Берну (1:2), чиме је стање на табели у групи Г учинио веома интересантним. С обзиром да су Фејенорд и Ренџерс одиграли 2:2, пред последње коло шкотски тим има осам бодова, Порто и Јанг Бојс су на седам, док Фејенорд има пет бодова.

У групи Х Ференцварош и Еспањол су одиграли 2:2, а Лудогорец и ЦСКА из Москве су такође поделили бодове, уз дупло мање постигнутих голова. Ово значи да тим из Барселоне има 11 бодова и сигурно ће играти у нокаут фази као првопласирани, док ће се за друго место борити Лудогорец са седам, односно Ференцварош који има шест бодова.

У Групи И Гент и Сент Етјен су одиграли меч без голова, док је Волфсбур савладао Олександрију резултатом 0:1. Гент и Волсфбург су прошли даље јер имају девет, односно осам бодова. Сент Етјен има четири бода, Олександрија је последња са три бода.

Борусија из Менхенгладбаха је победила Волфсбергер у гостима (0:1), док је Рома била још убедљивија у Истанбулу против Башакшехира (0:3). Изузимајући аустријски тим све екипе имају шансу да прођу даље, пошто имају осам (Рома и Борусија), односно седам бодова (Башакшехир).

У групи К Бешикташ је савладао Слован (2:1), док су Брага и Вулверхемптон одиграли 3:3. Брага и Вулверхемптон су већ прошли даље, пошто имају једанаест, односно десет бодова. Словачки и турски клуб имају четири и три бода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије