Повратак у Милан или нови Златанов маркетиншки трик

Друштвене мреже и медије синоћ је преплавила нова вест да је Златан Ибрахимовић потписао уговор са Миланом, а настала је на основу изјаве комесара америчке МЛС лиге Дона Гарбера. Већ недељама ветеран Ибрахимовић на разне начине неодређеним изјавама да се враћа у Европу одржава пажњу јавности, показујући да није само мајстор фудбала већ и личног маркетинга.

Овога пута на Ибрахимовићеве објаве на друштвеним мрежама у стилу "Шпанијо, враћам се" надовезао се комесар америчке МЛС лиге Дон Гарбер који је у једном разговору, нехотице или не, открио да је Златан већ потписао за Милан.

"Златан је интересантан карактер који увек држи пажњу. Потребни су нам у МЛС лиги такви ликови. Као што је некада био Бекам. Иако Ибрахимовић има 38 година, сада је опет потписао за Милан, који је један од највећих клубова на свету. Код нас је за две године оборио скоро све рекорде са толиким бројем голова које је постигао. Надам се да ће се вратити једног дана, али све зависи од Лос Анђелес галаксија. Срећан сам што је био код нас, свиђали су ми се његови наступи. Поготово када је о себи причао у трећем лицу.", рекао је Гарбер.

И све би то било у реду само да нема читавог низа чудних информација које уносе забуну.

Рецимо, прелазни рок почиње у јануару, Ибрахимовић још има важећи уговор у досадашњем клубу, најавио је повратак у Шпанију, а где оно беше Милан...

Такође, протекле недеље појавиле су се информације да ће Златан каријеру наставити у тиму Болоње, па је и сам Синиша Михајловић упутио јавни позив свом некадашњем саиграчу.

С друге стране, Златан је носио дрес Росонера са великим успехом током две сезоне од 2010. до 2012. године, па није немогуће да жели да се врати у клуб у којем се доказао

Ипак, сва "помпа" око Ибрахимовића прати његову карактеристику, да је, уз фудбалску вештину, одлично савладао и умеће личног маркетинга.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 08. нов 2019, 22:48) - Sportski [нерегистровани]

Da

Da je ostala eks ju on bi bio legenda cele drzave mada se i ovako o njemu dosta pisalo Klasa je klasa