Шурбатовић "вечитим ривалима": Да престану тензије

Генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић апеловао је на челнике, фудбалере и навијаче Црвене звезде и Партизана да под хитно престану са тензијама и међусобним препуцавањима и коначно схвате да би успех два клуба у Европи био од непроцењивог значаја за просперитет српског фудбала.

"Престанимо са тензијама и препуцавањима. Заједнички интерес је то 15. место које нам доноси два представника у квалификацијама за Лигу шампиона. Свака победа, сваки бод може да буде злата вредан. Уразумимо се и подрзимо једни друге. Црвена звезда и Партизан играју ове јесени најважније утакмице у новијој историји српског фудбала", изјавио је Сурбатовић гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва.

У борби за 15. место, које доноси два учесника у квалификацијама за Лигу шампиона у сезони 2021/2022, Србија има два велика адута - Црвену звезду у Лиги шампиона и Партизан у Лиги Европе.

"Србија је тренутно у најбољем положају јер за разлику од Грчке, Кипра и Хрватске са којима се бори за 15. место на Уефа листи, једина ове сезоне има два клуба у трци за бодове", подсетио је он.

број коментара 0 Пошаљи коментар