Милојевић пред дерби: Престиж најбитнији

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да не зна да ли су му слатке или тешке муке да састави екипу за дерби против Партизана због великог броја страних играча. Девето коло Суперлиге србије завршава се “вечитим“ 161. дербијем који ће се играти у недељу на Партизановом стадиону у Хумској од 18 сати.

"Сама чињеница да је дерби говори доста тога, почетак је првенства, долази после, пожелео бих да буде добра представа на терену и ван њега. Сви актери би требало уживају", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Он истиче да још увек није донео одлуку која четири странца ће бити у тиму у конкуренцији Ван Ла Паре, Томанеа, Жандера, Боаћија, Марина, Гарсије, Бена и Кањаса.

"У ситуацији смо која није нова, имамо велики број странаца, а само четворица могу да буду у протоколу. Разговарао сам са њима још пре неколико кола, и као професионалци су схватили", рекао је Милојевић, додавши да је први пут има овакав проблем да састави тим и да "не зна да ли су то слатке или тешке муке" због конкуренције.

За меч против Партизана није потребан додатни мотив, наглашава тренер Звезде.

"Играмо с Партизаном, не треба нам додатни мотив и играчима не морам ништа да кажем. Мотив је сам по себи. Сваки добар потез се мери 10 пута боље, исто тако и лошији. Није исто када се направи грешка на дербију, све је под додатном лупом. Ту се и постаје играч", рекао је тренер Звезде.

Родић је јуче тренирао и Милојевић очекује да буде спреман за утакмицу. Милојевић није желео да коментарише изјаву генералног директора Партизана Милоша Вазуре да су црно-бели у бољој форми.

"Не коментаришем туђе изјаве. Демократија је, свако има право да каже шта мисли", рекао је Милојевић.

За Партизан каже да има добру екипу са Натхом, двоструким стрелцем против АЗ Алкмара.

"У дербију нема фаворита, ни предности домаћег терена, нема ни додатног притиска, ни колико ко има бодова, а ту је престиž који је најбитнији. Није утакмица за трофеј", закључио је Милојевић.

Вечити 161. дерби игра се у недељу на Партизановом стадиону у Хумској од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара