Драконска казна за Лалатовића и Војводину, Ристовићу 10 мечева суспензије!

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије оштро је казнила фудбалски клуб Војводину и тренера Ненада Лалатовића због инцидената на мечу против Радничког у Нишу. Лалатовић је кажњен са три утакмице забране вођења тима и 500.000 динара, док ће "лале" морати да плате округло милион динара.

Лалатовић је због непримереног понашања против Нишлија добио црвени картон и стигла му је драконска казна.

Тренер Војводине је на мечу на "Чаиру", одиграном протеклог викенда, одмах по искључењу ушао у свађу са публиком и рекао да ће све рећи о наводним намештеним мечевима Радничког док је био тренер.

Одмах је реаговао офизир за интегритет ФСС Иван Петрић и поручио Лалатовићу да достави доказе на такве тврдње.

Што се новосадског клуба тиче, изречена му је казна од чак 1.000.000 динара због саопштења на рачун судије Јована Шегрта. Војводина је то саопштење насловила са "Џелат се враћа на место злочина".

Једна од највећих казни у српском фудбалу изречена је играчу Радника из Сурдулице Ристу Ристовићу, који неће моћи да помогне саиграчима на следећих 10 утакмица! Ристовић је на последњој утакмици у првенству, против Напретка из Крушевца, добио црвени картон зато што је нагазио противничког фудбалера по лицу.

Он је санкционисан за насилничко понашање и наношење озбиљних повреда, отуда и суспензија на 10 утакмица.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(среда, 18. сеп 2019, 21:48) - Meraklija [нерегистровани]

Ha,ha,ha

Kakav lik, pa ti si vodio Radnicki prosle sezone, dakle i ti si bio deo namestanja ako ga je bilo. Nemoj pljuvati po bivsem klubu. U svakom slucaju hvala ti za drugo mesto u prvenstvu. Steta sto nismo Kup osvojili. Pozdrav.

(среда, 18. сеп 2019, 20:41) - maxx/anonymous [нерегистровани]

Lala

Lalatovica je stigao njgov jezik. Odavno pretjeruje u kometarima. Sudije moze da kazni sudijska organizacija, ali moraju biti zasticeni od timova, trenera, igraca da bi vrsili svoje funkcije. U protivnom ce uvijek suditi pod pritiskom i grijesiti.

(среда, 18. сеп 2019, 20:32) - anonymous [нерегистровани]

Vojvodina

Vežbamo na Vojvodini! To je trusno , tu se ne vežba!

(среда, 18. сеп 2019, 19:59) - anonymous [нерегистровани]

Sudije?

U prethodnim utakmicama smo videli velike greške sudija. Molim kaznite i njih drakonjski i zabranu suđenja 10 utakmica. Hvala lepo.

(среда, 18. сеп 2019, 18:59) - Miki [нерегистровани]

???

Kakvi čudaci!