Драконска казна за Лалатовића и Војводину, Ристовићу 10 мечева суспензије!

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије оштро је казнила фудбалски клуб Војводину и тренера Ненада Лалатовића због инцидената на мечу против Радничког у Нишу. Лалатовић је кажњен са три утакмице забране вођења тима и 500.000 динара, док ће "лале" морати да плате округло милион динара.

Лалатовић је због непримереног понашања против Нишлија добио црвени картон и стигла му је драконска казна.

Тренер Војводине је на мечу на "Чаиру", одиграном протеклог викенда, одмах по искључењу ушао у свађу са публиком и рекао да ће све рећи о наводним намештеним мечевима Радничког док је био тренер.

Одмах је реаговао офизир за интегритет ФСС Иван Петрић и поручио Лалатовићу да достави доказе на такве тврдње.

Што се новосадског клуба тиче, изречена му је казна од чак 1.000.000 динара због саопштења на рачун судије Јована Шегрта. Војводина је то саопштење насловила са "Џелат се враћа на место злочина".

Једна од највећих казни у српском фудбалу изречена је играчу Радника из Сурдулице Ристу Ристовићу, који неће моћи да помогне саиграчима на следећих 10 утакмица! Ристовић је на последњој утакмици у првенству, против Напретка из Крушевца, добио црвени картон зато што је нагазио противничког фудбалера по лицу.

Он је санкционисан за насилничко понашање и наношење озбиљних повреда, отуда и суспензија на 10 утакмица.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво