Молде "преживео" Солун и заказао дуеле са Партизаном

Фудбалери Молдеа пласирали су се у бараж за Лигу Европе, упркос поразу у Солуну од 3:1, после продужетака. После 90 минута, Арис имао 3:0, колико је било и у Норвешкој за Молде, пресудио гол Болија у 105. минуту утакмице. Норвежани ће се за пласман у Лигу Eвропе борити против београдског Партизана.

После тријумфа од 3:0 у Норвешкој, мало ко је веровао да Арис може до преокрета и пласмана у бараж за Лигу Европе. Ипак, грчки тим одиграо је одличан меч и за 90 минута анулирао предност Норвежана.

Матиља и Делизисис донели су предност Арису од 2:0 већ на полувремену, да би продужетак обезбедио Дигини у 84. минуту.

Ипак, Молде у продужецима стиже до "златног" гола, а стрелац је био Боли у последњим тренуцима првог продужетка.

Грчки тим није имао снаге за нови преокрет, за пласман у бараж требало им је да постигну још два поготка, али у томе нису успели, па је "легија странаца" из Солуна завршила учешће у евротакмичењима ове сезоне.

Треба подсетити да је Молде у другом колу квалификација елиминисао екипу Чукаричког – после 0:0 у Норвешкој, Молде је на Бановом брду славио победу од 3:1.

Молде је другопласирана екипа норвешког шампионата, после 17 одиграних кола, са два бода мање освојена од водећег Бода.

Први дуел двомеча између Партизана и Молдеа на програму је наредног четвртка у Београду, док је реванш седам дана касније у Норвешкој.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво